

Asperge Feta Quiche
Ingrediënten
– 500 gram asperges
– 200 gram feta
– Rol verse bladerdeeg
– 4 el Griekse yoghurt
– 5 eieren
Bereidingstijd
Ik houd van quiches! Makkelijk te maken, je kunt er eindeloos mee variëren én het is altijd een feestje op je bord. Deze quiche, met asperges en feta is mijn absolute favoriet! Heerlijk als lunch, borrelhap of tijdens het diner.

Instructies
● Verwarm de oven op 200 graden voor
● Schil de asperges schoon en snij ze over de lengte doormidden
● Klop de eieren op en meng de Griekse yoghurt erdoorheen
● Rol het bladerdeeg uit in een bakvorm. Ik heb er een gebruikt van 35 bij 25 cm, maar een kleinere variant is ook geschikt. De quiche wordt dan iets hoger en moet iets langer in de oven)
● Leg de asperges op het bladerdeeg, giet het eimengsel erin, brokkel de feta erover en strooi er wat peper overheen. Je kunt eventueel ook nog wat zout toevoegen, maar ik heb ervoor gekozen dat niet te doen omdat feta al aardig zout is.
● De quiche kan de oven in! 25 minuutjes wachten en genieten maar!
Tips
Voor een bite voeg je geroosterde cashewnoten toe!
Wat is jouw favoriete quiche? Laat het me weten in de comments hieronder of op Instagram!

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.