

Asperge zalm muffin
Ingrediënten
- 100 gram geschilde asperges
- 100 gram zalm
- 4 eieren
- Eetlepel kwark
- 50 gram geraspte kaas
- Takje verse dille
Bereidingstijd
30 min

Instructies
Dacht je dat je asperges alleen op zichzelf staand of als soep kon eten? Neehoor! Je kunt ze ook verwerken tot heerlijke muffins. Zoals deze bijvoorbeeld, met zalm en dille. Lekker als lunch met salade erbij, of gewoon als snack!
- Klop de eieren en kwark los
- Roer de asperges, zalm, dille, de helft van de kaas en een snufje peper door het eimengsel
- Verdeel alles over 6 muffin vormpjes
- Strooi de overige kaas eroverheen
- Doe de muffins 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
Tips
Super lekker als tussendoortje op je werk of als 10 uurtje op school voor je kids!
WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!
23 november 2021

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola
25 juli 2021

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
21 juli 2021
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.
VOLG MIJ OP INSTAGRAM