Asperge zalm muffin

Ingrediënten

  • 100 gram geschilde asperges
  • 100 gram zalm
  • 4 eieren
  • Eetlepel kwark
  • 50 gram geraspte kaas
  • Takje verse dille

Bereidingstijd

30 min

Instructies

Dacht je dat je asperges alleen op zichzelf staand of als soep kon eten? Neehoor! Je kunt ze ook verwerken tot heerlijke muffins. Zoals deze bijvoorbeeld, met zalm en dille. Lekker als lunch met salade erbij, of gewoon als snack!

  • Klop de eieren en kwark los
  • Roer de asperges, zalm, dille, de helft van de kaas  en een snufje peper door het eimengsel
  • Verdeel alles over 6 muffin vormpjes
  • Strooi de overige kaas eroverheen
  • Doe de muffins 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden

Tips

Super lekker als tussendoortje op je werk of als 10 uurtje op school voor je kids!

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel. 

Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!

Populaire recepten

Mis niets

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Maak jij dit recept met eigen gekweekte groente? Check deze tips!

Moestuininspiratie in je mail!

Kweektips, lekkere moestuinrecepten en leuke acties!

Schrijf je in en ontvang eenmalig 10% korting op al je aankopen.

Hoe? Gebruik de kortingscode ‘Welkom!’