Rode kool tarte tatin met appel!
De caramel-zeezout van de hoofdgerechten! Een hartige tarte tatin met een zoete twist.
De caramel-zeezout van de hoofdgerechten! Een hartige tarte tatin met een zoete twist.
Even wat anders dan de rode Italiaanse pizza. Een groene pizza met eigengemaakte pesto en gele & groene courgette uit eigen tuin. Geen zin om te koken maar toch iets lekkers op tafel zetten. Kies dan deze simpele pizza.
Het loof van de rode biet is een heerlijke vervanger van bladspinazie. Het kan door o.a. door salades en hartige taarten. Maar ook door de pastasaus dus! Laat je verrassen door de lekkere smaak van het loof van de rode bieten die ook nog eens een bron is van gezonde voedingsstoffen!
Uit de Afgaanse keuken deze vegetarische Borani Banjan. Echt heerlijk en het leuke is ook onze kinderen het ook lekker vinden. Het is wat werk, maar goed in te vriezen, dus maak gelijk wat porties extra!
Één van de voordelen van de herfst is… Pompoenen tijd! Graag deel ik mijn favoriete pompoensoep met jullie.
Dit zomerse weer vraagt om BBQ’s, véél BBQ’s. Maar ben jij na al die satéstokjes en hamburgers toe aan wat variatie? Dan is deze burger van zoete aardappel een absolute aanrader!
Deze rabarber monchoutaart is om te smullen! De frisse rabarbercompote bovenop de taart maakt het een heerlijke fruitige lentetaart en dat zonder oven!
Ik houd van quiches! Makkelijk te maken, je kunt er eindeloos mee variëren én het is altijd een feestje op je bord. Deze quiche, met asperges en feta is mijn absolute favoriet!
Bij een tompouce denk je waarschijnlijk al snel aan de alom bekende HEMA tompouce met room en een glazuurlaagje.
Heb jij ooit rauwe asperges gegeten? Ik nog nooit, voordat ik dit recept probeerde. Maar wat blijkt: het is ontzettend lekker en dus een dikke aanrader. Daarom deel ik het recept voor deze salade graag met jullie.