

Kruidenboter met bloemen
Ingrediënten
– 125 gr roomboter
– 1 eetlepel fijngehakte peterselie
– 1 eetlepel fijngehakte bieslook
– peper en zout naar smaak
– 2 à 3 eetlepels fijngehakte eetbare bloemen (ik heb 2 eetl gedroogde goudsbloemenlaadjes, 1 eetl verse bieslook en 2 eetl peterselie -ingevroren van vorig seizoen-)
Bereidingstijd

Instructies
1. Zorg dat de boter kamer temperatuur is
2. Meng alle ingrediënten door elkaar
3. Schep het mengsel in het midden van een stuk huishoudfolie, zoveel mogelijk in de vorm van een rolletje
4. Vouw de folie dicht en rol de boter over de tafel/aanrecht heen en weer.
5. Heb je een mooie rol? bind de folie dan aan beide kanten dicht en laat hem in de koelkast rusten.
6. Snijd na minimaal een uurtje schijfjes van je kruidenboter en geniet van alle mooie kleuren.
7. Smullen maar!
Tips
Heerlijk om tijdens de paasbrunch te serveren met een lekker warm en knapperig stokbroodje!
Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties! Deel je ze met me via de socials?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.