Pavlova met moestuin fruit
Mijn favoriete dessert, Pavlova! En het mooie is dat je hem naar je eigen hand kan zetten.
Zo kan je een Pavlova maken die je zelf ook heerlijk vindt en waarmee je jouw gasten gaat verrassen.
Mijn favoriete dessert, Pavlova! En het mooie is dat je hem naar je eigen hand kan zetten.
Zo kan je een Pavlova maken die je zelf ook heerlijk vindt en waarmee je jouw gasten gaat verrassen.
Sinds mijn tante, oom en nichtjes 30 jaar geleden naar Zweden zijn verhuisd ben ik meerdere malen in Zweden geweest. Toen voor het eerst kennis gemaakt met de kardemummabullar. Een zoet, plakkerig broodje met kardemom, heerlijk voor bij de koffie of kopje thee.
Deze rabarber monchoutaart is om te smullen! De frisse rabarbercompote bovenop de taart maakt het een heerlijke fruitige lentetaart en dat zonder oven!
Pancakes maken het ontbijt een beetje bijzonder.
Deze keer heb ik ze gemaakt met de laatste courgette uit de moestuin. Dat is toch een bijzonder moment.
Ben je ook zo’n fan van crumble maar vind je de apple crumble net wat te standaard? Dan heb ik hier iets waar je heel blij van gaat worden! Deze crumble is namelijk gemaakt met rabarber compote. Nét even anders, maar minimaal zo lekker. En leuk voor de variatie! Serveer het met Griekse yoghurt, slagroom …
Frambozen en witte chocolade…. Apart van elkaar lekker, samen nóg lekkerder. Samen in een cake: ultiem genieten!