Rode kool tarte tatin met appel!
De caramel-zeezout van de hoofdgerechten! Een hartige tarte tatin met een zoete twist.
De caramel-zeezout van de hoofdgerechten! Een hartige tarte tatin met een zoete twist.
Serveer deze heerlijke en fleurige kruidenboter tijdens de Pasen met een lekker stukje warm en knapperig stokbrood. Smullen maar!
Één van de voordelen van de herfst is… Pompoenen tijd! Graag deel ik mijn favoriete pompoensoep met jullie.
Ik houd van quiches! Makkelijk te maken, je kunt er eindeloos mee variëren én het is altijd een feestje op je bord. Deze quiche, met asperges en feta is mijn absolute favoriet!
Pancakes maken het ontbijt een beetje bijzonder.
Deze keer heb ik ze gemaakt met de laatste courgette uit de moestuin. Dat is toch een bijzonder moment.
Bij een tompouce denk je waarschijnlijk al snel aan de alom bekende HEMA tompouce met room en een glazuurlaagje.
Ik krijg nooit genoeg van asperges! Deze plaattaart is super makkelijk te maken, snel klaar en mega lekker. Een simpele salade erbij en klaar is het avondeten. Of wat dacht je ervan om ‘m als borrelhap te serveren. Wedden dat je visite onder de indruk is?! Keywords: diner, borrel, hartig, asperges, lente BEREIDINGSTIJD: 40 min …
Heb jij ooit rauwe asperges gegeten? Ik nog nooit, voordat ik dit recept probeerde. Maar wat blijkt: het is ontzettend lekker en dus een dikke aanrader. Daarom deel ik het recept voor deze salade graag met jullie.
Dacht je dat je asperges alleen op zichzelf staand of als soep kon eten? Neehoor! Je kunt ze ook verwerken tot heerlijke muffins. Zoals deze bijvoorbeeld, met zalm en dille. Lekker als lunch met salade erbij, of gewoon als snack! Keywords: snacks, lunch, hartig, asperges, dille, lente BEREIDINGSTIJD: 30 min NODIG – 6 muffins 100 …