

Palmkool shotje met komkommer
Ingrediënten
– 5 hele palmkoolbladeren
– 1 komkommer
Bereidingstijd
Een van de belangrijkste redenen om regelmatig kool te eten (of in dit geval: te drinken) is wel dat kool waarschijnlijk allerlei goede stoffen bevat die bescherming zouden bieden tegen kanker. We vinden kool niet altijd de meest smakelijke groente, maar als je leest hoeveel goede voedingsstoffen dit gewas bevat, is het zeker de moeite waard om hem toch te proberen. Een kool als Cavolo Nero (palmkool) is zeer rijk aan vitamientjes en heeft (gemiddeld per gekookte portie) slechts 16 Kcal. Goed voor de lijn, dus!

Instructies
Maak de groente schoon onder de kraan en doe ze vervolgens door de centrifuge. That’s all (-;
Tips
Bewaar de komkommer in de koelkast. Op deze manier komt hier lekkere koele sap uit en heb je een lekker fris drankje!
Ik ben benieuwd naar jouw creatie! Deel je hem met me via Instagram?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.