

Parelcouscous met Asperge & radijsjes
Ingrediënten
- 200 gram (rauwe) asperges
- 100 gram radijsjes
- 75 gram parelcouscous
- ½ citroen
- 1 theelepel monsters
- 1 theelepel olijfolie
Bereidingstijd
20 min

Instructies
- Snij de asperges en radijsjes in dunne plakjes (met dunschiller of kaasschaaf)
- Kook de parelcouscous volgens de verpakking
- Maak een dressing van de citroen, mosterd en olijfolie
- Meng alle ingrediënten door elkaar
En klaar is de salade! Genieten maar !
Tips
Je kunt als variatie de parelcouscous vervangen door quinoa of spelt. Daarnaast kun je eventueel grana padano kaas toevoegen.
Ik ben benieuwd of jullie al eens eerder rauwe asperges hadden geprobeerd en wat jullie van de salade vinden. Laat het me weten via Instagram of in de comments hieronder.
WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!
23 november 2021

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola
25 juli 2021

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
21 juli 2021
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.
VOLG MIJ OP INSTAGRAM