Parelcouscous met Asperge & radijsjes

Ingrediënten

  • 200 gram (rauwe) asperges
  • 100 gram radijsjes
  • 75 gram parelcouscous
  • ½ citroen
  • 1 theelepel monsters
  • 1 theelepel olijfolie

Bereidingstijd

20 min

Instructies

  • Snij de asperges en radijsjes in dunne plakjes (met dunschiller of kaasschaaf)
  • Kook de parelcouscous volgens de verpakking
  • Maak een dressing van de citroen, mosterd en olijfolie
  • Meng alle ingrediënten door elkaar

En klaar is de salade! Genieten maar !

 

Tips

Je kunt als variatie de parelcouscous vervangen door quinoa of spelt. Daarnaast kun je eventueel grana padano kaas toevoegen.

Ik ben benieuwd of jullie al eens eerder rauwe asperges hadden geprobeerd en wat jullie van de salade vinden. Laat het me weten via Instagram of in de comments hieronder.

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel. 

Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!

Populaire recepten

Mis niets

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Maak jij dit recept met eigen gekweekte groente? Check deze tips!

Moestuininspiratie in je mail!

Kweektips, lekkere moestuinrecepten en leuke acties!

Schrijf je in en ontvang eenmalig 10% korting op al je aankopen.

Hoe? Gebruik de kortingscode ‘Welkom!’