

Rabarber crumble
Ingrediënten
Voor de rabarber compote
- 600 gram rabarber
- 2 appels
- Handje frambozen
- 2 eetlepels honing
Voor de crubmle
- 90 gram havervlokken
- 50 gram tarwebloem
- 50 gram roomboter
- 2 eetlepels kaneel
- 3 eetlepel honing
Bereidingstijd
30 min bereidingstijd en 20 min oventijd

Instructies
- Snij de rabarber en appels in kleine stukjes en laat het samen met de frambozen en honing een kwartiertje pruttelen op laag vuur
- Meng de boter, tarwebloem, havervlakken, honing en kaneel tot kruimelig deeg
- Laat het deeg 15 minuten afkoelen in de koelkast
- Doe de rabarber compote in een schaaltje en kruimel het deeg erover
- 25 minuten in de oven op 200 graden
Tips
Ook lekker met ander fruit, denk aan appelkaneel of bosvruchten.
Eetsmakelijk!
WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel.
Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!
Populaire recepten


Rode kool tarte tatin met appel!
23 november 2021

Pizza Pesto Courgette & gorgonzola
25 juli 2021

Volkoren penne met loof van rode bieten en boursin
21 juli 2021
Mis niets
Ontvang mijn nieuwsbrief!
Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.
VOLG MIJ OP INSTAGRAM