Rabarber crumble

Ingrediënten

Voor de rabarber compote

  • 600 gram rabarber
  • 2 appels
  • Handje frambozen
  • 2 eetlepels honing

Voor de crubmle

  • 90 gram havervlokken
  • 50 gram tarwebloem
  • 50 gram roomboter
  • 2 eetlepels kaneel
  • 3 eetlepel honing

Bereidingstijd

30 min bereidingstijd en 20 min oventijd

Instructies

  • Snij de rabarber en appels in kleine stukjes en laat het samen met de frambozen en honing een kwartiertje pruttelen op laag vuur
  • Meng de boter, tarwebloem, havervlakken, honing en kaneel tot kruimelig deeg
  • Laat het deeg 15 minuten afkoelen in de koelkast
  • Doe de rabarber compote in een schaaltje en kruimel het deeg erover
  • 25 minuten in de oven op 200 graden

Tips

Ook lekker met ander fruit, denk aan appelkaneel of bosvruchten.

Eetsmakelijk!

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Hoi, ik ben Stefanie. Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker biologisch eten mij brengt. Op deze pagina vind je een van de seizoensrecepten die ik graag met je deel. 

Ik ben benieuwd of je er net zo van genoten hebt als wij!

Populaire recepten

Mis niets

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Doe nieuwe inspiratie op! Ontvang moestuintips, seizoensrecepten en aantrekkelijke acties.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Maak jij dit recept met eigen gekweekte groente? Check deze tips!

Moestuininspiratie in je mail!

Kweektips, lekkere moestuinrecepten en leuke acties!

Schrijf je in en ontvang eenmalig 10% korting op al je aankopen.

Hoe? Gebruik de kortingscode ‘Welkom!’