Over mij

Hoi!! Wat superleuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Met veel plezier stel ik me even voor!

Mijn naam is Stefanie, 39 jaar en samen met mijn man en twee dochtertjes van 5 en 7 jaar woon ik in Baarn. Ik heb altijd al passie gehad voor de natuur, tuinieren en lekker & gezond eten. Vanaf 2015 heb ik dit alles samengebracht in mijn eigen moestuin in de tuin van Kasteel Groeneveld. Hier komen mijn liefde voor de natuur, duurzaamheid en mijzelf bij elkaar.

Hoe dan hoor ik je denken….

Ik vind de natuur en alles wat het brengt super mooi, ontspannend en fascinerend. Hoe geweldig is het om een piepklein zaadje te planten, er goed voor te zorgen en er uiteindelijk super lekker van te eten?!

Verder probeer ik duurzaam te leven. Duurzaamheid staat voor mij voor goed voor mijzelf en voor de wereld om mij heen zorgen, zowel op korte als lange termijn. En last but not least: hoe belangrijk is het om in het drukke leven van werk en gezin, ook momentjes voor jezelf te hebben?! Even rust, werken met mijn handen en ruimte voor creativiteit; dat is wat de moestuin mij brengt.

Graag neem ik je mee in het plezier dat zaaien, oogsten en lekker eten brengt. Want yes, dit kan jij ook! 

Enjo9